Oldal kiválasztása

Egy álom margójára!

Magyarország lakossága elöregedő, betegségekre fogékony, elkedvetlenedett emberekből áll. Több negatív statisztikát is vezetünk az európai unióban. Pedig egy nagyon gazdag és szép világban élünk! Korlátlanok a lehetőségeink és az életkor is folyamatosan emelkedik. Kijelenthetjük, hogy csak a hozzáállásunkon múlik (majdnem) minden. Én hiszek abban, hogy egy szemléletváltással boldoggá tudjuk tenni magunkat és kis odafigyeléssel segíteni tudunk azoknak akik erre rászorulnak.

Azzal a vízióval ébredtünk a minap, hogy létre hozzuk Középeurópa legnagyobb természetgyógyászattal foglalkozó közösségét. Ez a térség a legalkalmasabb arra, hogy központja legyen az alternatív gyógyító tevékenységeknek.

Csatlakozz Te is hozzánk!

Jelentkezz az alábbi e-mail címen és küldjük az információkat!

abonyi@netterem.hu

Szakágak

Kineziológia

Életmód Tanácsadó

Addiktológia

Szemtréning

Egyéb

Reflexológia

Anti-aging program

HKO

Egyéb

Fitoterápia

Kínai masszázs

Mozgás terápia

Aroma terápia

Orsovszky Gyöngyvér

Orsovszky Gyöngyvér

Buddhista tanító

Györffy Emese

Györffy Emese

Masszázs

Abonyi László

Abonyi László

Anti-aging szakértő

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

….. Miért is???

Az évek óta romló egészségügy nem tudja felvenni a versenyt az egyre növekvő kihívásokkal. Az öregedő lakosságnak egy megértő, ráfigyelő terapeutára van szüksége, aki a problémáját személyre szólóan oldja meg. Nem sablonokkal, gyógyszer-protokollokkal akar szembesülni, amik mellékhatásait újabb gyógyszerekkel kell kezelni. Mire eljutna a gyógyulásig újabb és újabb betegséget tolnak a szervezetére. Pedig lehet, hogy egy komolyabb tisztítás vagy néhány célzott információ elég lett volna neki.

A munkánkra szükség van. De a mai magyar viszonyokat figyelembe véve nem mindenki tud egy „ANTSZ-nek” megfelelő rendelőt létre hozni. Ezért szinte láthatatlan gyógyító a többségünk. Ennek az oldalnak az célja, hogy egyszerűbben juthassunk el, hogy egyszerűbben találjanak ránk, akinek szükségük van a tudásunkra.

Mit kínálunk?

Legyen egy saját honlapod itt a szatszangán!

Névre szóló weblap, fő oldali bemutatkozási lehetőséggel.

Bemutatkozó anyagok készítése!

Nem érthet mindenki mindenhez. Vállaljuk, hogy elkészítjük a bemutatkozó oldaladat. Ahogyan szeretnéd, ahogyan a legelőnyösebb a számodra. Bemutatjuk tevékenységedet, személyiségedet. 

Reklámkampányok lemenedzselése!

Akciók, tevékenységek bemutatása. Reklám bannerek elhelyezése a cikkek mellett. Ez egy hatékony módja a pacientúra kialakítására.

Személyes ajánlás!

A megkeresések általában konkrét problémákra keresnek választ. Ezeket az embereket célzottan tudjuk ajánlani a legmegfelelőbb terapeútához. 

Folyamatos jelenlét!

Ha több ügyfelet szeretnél, ha a brendedet építed akkor ez a legjobb hely a számodra. A folyamatos megjelenésről mi gondoskodunk. Rendszeres cikkeink a látogatók tömegét vonzzák. A problémák feltárásában, megoldásban viszont a Te jelenléted nélkülözhetetlen.

Hírlevelek kialakítása!

Ügyfeleinknek, a hozzánkfordulóknak folyamatosan hírlevelekkel, tanácsokkal állunk a szolgálatukra. ezekben a levelekben elhelyezett reklámok nagyon jól működnek a tapasztalatok szerint.

Betegségekről, eljárásokról.....

Folyamatosan mutatunk be betegséget és eljárásokat, cikkekben, tanulmányokban. A cikkek végén a leghatékonyabb egy célzott ajánlás.