Az én történetem

Az élet nem bánt kesztyűs kézzel velem, bizonyára rá is szolgáltam. Rendszertelen, egészségtelen ételek, italok fogyasztása, stressz, problémák, haszontalan készítmények használata, szedése, folyton fogyni akarás……stb. S hogy mit kínáltak? Nagyon rövid idő alatt, EXTRA eredményeket. Ezzel szemben, csak a felesleges kiadásaimat növeltem tovább, állapotomban sem történt pozitív változás. 
Nem vagyok büszke rá. Főként azért nem, mert 20 éven át egészségügyben dolgoztam és mindenkinek tudtam hasznos tanácsot adni, 

megfelelő iránymutatást az egészséges életmódra. Rá kellett döbbennem, hogy a saját egészségemmel mindeközben, mit sem törődtem.
Problémáim összetettek, amik 3 évvel ezelőtt kezdődtek. Magas vérnyomás, izületi gyulladás, ekcémás bőrelváltozás, zsír-anyagcserezavar, emésztési problémák, székrekedés, migrénes fejfájás, alvászavar … és még sorolhatnám.
Mivel éveim száma alapján rá lehet „fogni” sok mindent a változókorra, kissé beletörődtem, hogy egyre több nehézséggel kell szembesülnöm és kezdetét vette a leépülésem folyamata. Öregszem, bármennyire is nem szeretnék.
Számtalan cikket, blogot olvastam el, kutatások eredményeit tanulmányoztam, hátha találok valamiféle megoldást. Ki is próbáltam jó néhányat, de jelentős változást egyik sem hozott.
Hívő emberként sokszor küldtem elcsüggedt, könyörgő imát Istenhez.
Vállalkozásom miatt gyakran kell számítógépen dolgoznom. Februárban, a születésnapomon sem volt ez másként, amikor egy megkereső üzenetet kaptam.
Így szólt: Szia! Szükségem lenne a segítségedre, hogy aztán én is tudjak segíteni! Probiotikumokkal foglalkozok, amik a legújabb kutatások szerint számtalan problémára jelentenek megoldást.
Rögtön felcsillant a szemem és a korábbi reményvesztettség szerte foszlott. Elkértem az ismeretlen ajánló elérhetőségét és izgatottan hívtam fel. Többet akartam tudni, tényeket, és számtalan kérdésem volt felé. A beszélgetés elég hosszúra nyúlt, de tartalmas és értékes volt számomra. Nagyon sok ponton lett alátámasztva az egészségügyben, 20 év alatt szerzett szakmai tapasztalatom.
Először én akartam kipróbálni, megtapasztalni a saját bőrömön. Nem csak azért, mert önző módon magam szerettem volna elsőként meggyógyulni, hanem mert tudtam, hogy hányszor estem áldozatul olyan termék ajánlatoknak, amik eredmények nélkül, komoly anyagi veszteséggel zárultak. Hitelesen akartam beszámolni a tapasztalataimról és úgy tovább ajánlani a termékeket.
Igen, sokan megkerestek, hogy beszéljek a termékről amit szedek, de udvariasan visszautasítottam, mondván: még nincs elég információ a birtokomban. Ezen el is csodálkoztak sokan. Az én célom valódi segítséget nyújtani, nem pedig kihasználni másokat, anyagi terheket a nyakukba akasztva, csupán saját haszonszerzés céljából.

MOST VISZONT ELÉRKEZETTNEK LÁTOM AZ IDEJÉT, HOGY FELFEDJEK NÉHÁNY TÉNYT. IGEN, TÉNYEKET, AMIT NEM LEHET FÉLRE ÉRTELMEZNI.

Azt mondták, ne számítsak rá, hogy gyors eredmények lesznek. Legalább 6 hónap, de inkább 1 év, mire igazi javulást fogok érezni.
4 hónap után szinte hihetetlen, de az ízületi gyulladásom szinte teljesen megszűnt. A karomat is fel tudom emelni a fejem fölé, különösebb fájdalom nélkül.
Az egyik leg fantasztikusabb, hogy a fiatal lány korom óta gyötrő, migrénes fejfájásom egyszerűen megszűnt! Nem győzök újra és újra rácsodálkozni erre a tényre. Nem érzem a frontok, csapadékok, szél érkezését!
Az emésztésem bár sokat javult, még mindig nem az igazi, de a kellemetlen székrekedés is megszűnt.
Amit még megemlítenék, az alvászavarom. Évek óta, csak altatókkal tudtam elaludni. Nem segített semmi más. Mostanra már nem kell altatót szednem,jól alszom.
A vérnyomásom is nagyon szépen alakul, a gyógyszert már felére csökkentettem.
Na és a korábbi mérhetetlen fáradékonyságom is elillant. Hihetetlen, hogy leszoktam a fekete kávéról, (nem kívántam valamiért, talán mert nem volt szüksége rá a szervezetemnek) és ennek ellenére mégis energikusabb vagyok, mint az elmúlt 5 évben.
A fejbőrömön szintén nagyon szépen láthatóak és érezhetőek a gyógyulás jelei.

Szóval most már teljes meggyőződéssel, tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezeket a termékeket! 
…kattints a linkre…