Oldal kiválasztása

 

A bélrendszerünk, mint legfőbb immunszervünk, a legfontosabb KAPU a ROMBOLÁSRA  és a GYÓGYÍTÁSRA egyaránt.

A betegségek kialakulásának okaként, 85%-ban a bélflóra egyensúly felbomlása a felelős! Legyen szó bármilyen egészségi problémáról, joggal kereshetjük az eredendő okot a szervezetünk emésztőrendszerében.

A civilizációban élő embereknél, 30 éves korukra, elpusztul a bélflórájuk 90 %-a. Mi szívódhat fel akkor az elfogyasztott táplálékból, vitaminokból?!? Csodálkozunk, hogy hatástalannak érezzük a gyógyszereket, diétákat?

A rák elleni küzdelem új eszközei: a bélbaktériumok

Egyre világosabb, hogy a bélbaktériumok és a rák kialakulása és gyógyulása között milyen jelentős a kapcsolat. A bélbaktériumok befolyásolják a tumorok kialakulását és a kezelés hatékonyságát is.

A gyulladás a szervezet elsődleges védekező mechanizmusa. Ha a helytelen, vagy mértéktelen táplálkozás miatt elhízunk, a zsírszövetünk 17 különböző hormont termel, amelyek közül 15 fokozza a gyulladást! A tartós gyulladás felel a legtöbb degeneratív betegségért.

Az antibiotikumok a szervezetünk atombombái, amik gyakorlatilag megölik az immunrendszerünket!

A probiotikumok a 21. század antibiotikumai, hiszen a probiotikumok antibiotikos anyagot termelnek, így több, mint 70 %-ban felelősek az immunválaszért, nem mellesleg, építő és jótékony hatásúak.

Szeretném kihangsúlyozni a test és a lélek egészség harmóniájának szerepét, mely elengedhetetlen, ha teljességgel megélt életet szeretnénk élni.

 

Tudj meg többet erről a csodálatos, MINDEN EMBER életét, egészségét befolyásoló ÉLŐFLÓRÁRÓL !

 

A Natural Immune Control System Zrt azért jött létre, hogy egy lehetséges megoldást kínáljon azoknak, akik javítani szeretnének saját és mások életminőségén.

Magyar orvosok bevonásával kifejlesztett termékekről van szó, melyek az éltető PROBIOTIKUM TÖRZSEK mellett, a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazzák.

A Cég, kiemelkedő hangsúlyt fektet a minőségre, a termékek magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készülnek, melyek garantálják a One Year Product és a Medium-term Product termékek biztonságát, az állandó magas minőséget.

A GMP szabályok garantálják a kiváló minőségű és tiszta alapanyagokat a végtermékben és ellenőrzik a magas minőségű alapanyagok származási helyét is.

GMP-szabályokat eredetileg a gyógyszeripar számára hozták létre. Mára már azonban egyes kozmetika cégek, étrend-kiegészítőket gyártó cégek is alkalmazzák.

A GMP alkalmazása a gyártás során a fogyasztók számára biztonságot és bizalmat biztosít, hogy a lehető legjobb minőséget kapják meg a termékekben.

 

Az egyenként csomagolt kapszulák, illetve az adagonként úgynevezett stickbe öntött granulátum egységek lehetővé teszik, hogy fogyasztóink igényeiknek megfelelően magukkal vigyék akár munkahelyükre is a termékeket, mindezt higiénikus módon, kis helyigénnyel, károsodás nélkül.

Jelenleg 18 termék van forgalomban, melyek MINDEGYIKE elnyerte MAGYARORSZÁG ÉRTÉK és MINŐSÉG NAGYDÍJÁT!!!

 

Új szolgáltatásunk: Quantum testelemző készülékes állapotfelmérés.

Mi is ez a készülék?
A szervezet állapotát letapogató eszköz egy korszerű innovatív műszer, ami összeköti a gyógyászatot, a bioinformatikát, az elektromérnöki gyakorlatot és más tudomány-ágakat. A készülék mérni tudja a finom elektromágneses hullámokat, melyet az emberi szervezet bocsájt ki.  A mért eredményeket analizálja.
Az elektromágneses hullám energiája ingadozik a beteg aktuális stádiuma függvényében, amit a sejttáplálás szintje befolyásol. Figyelmeztet az észlelt rendellenességekre és hol lehet az oka. Lehetővé téve az életstílus kisebb módosítását, hogy reagáljunk az esetleges panaszokra és harmonizáljuk szervezetünket.

Az EWS Testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, – még a betegség kialakulása előtt – képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.
Az EWS Testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt:

Szív és vérkeringési rendszer • Vércukor • Nehézfémek

Emésztőrendszeri funkciók • Fizikai állapot • Szem funkciók

Máj és Epe funkciók • Mérgek, Toxinok • Elhízás

Szív és agyi keringési rendszer • Nyomelemek, Vitaminok • Aminosavak

Hasnyálmirigy funkciók • Prosztata • Fül

Vese funkciók • Mell analízis • Élősködők, férgek, paraziták

Tüdő funkciók • Férfi szexuális funkciók • Allergének

Agy és idegek • Nőgyógyászat • Pajzsmirigy

Csont • Bőr • Koenzimek

Meridiánok • Hormonrendszer • Kötőszövet-kollagén

Reumás csont betegség • Immunrendszer

 

Állapotfelmérés 10.000 Ft   Controll mérés: 6.000 Ft

Gyerekek állapotfelmérése 10 éves kortól és minimum 40 kg esetén lehetséges.

Pacemakeres betegek mérését nem tudjuk vállalni!

 

Mivel mindenkinek más és más problémái vannak, ezért egyeztessünk, hogy mi a javaslat az adott esetben. Szakmai – orvosi – életmód tanácsadói háttérrel tudunk segíteni.

Kérlek keressetek bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Kintner Ildikó Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Tel: +36706281808

email: elofloranicsildi@gmail.com

vagy az Élőflóra-Nicsildi facebook oldalamon https://www.facebook.com/NicsIldi/?modal=admin_todo_tour