Minden dolog lehet méreg, csupán a bevitt mennyiség teszi azzá.”
                                 -Paracelsus-

Gyerekkoromtól vonzódok a spirituális irányzatokhoz. Első találkozásom talán Szerb Antal Pendragon legendája volt. Utána jött minden, ami kapcsolódott az alkímiához. Okkultizmus, Mágia, Ji-king és ahogy csendesedtem, úgy jöttek a finomabb irányzatok. Rátaláltam a buddhizmusra és a Taora. A Taoból automatikusan következik a Kínai gyógyászat. Ennek az irányzatnak lettem elkötelezett híve és gyakorlója.
Azt vallom, hogy az energiarendszerünket kell rendbe tenni ahhoz, hogy megfeleljünk a mindennapi kihívásoknak és örömmel élhessük az életünket.

Tevékenységek

Hagyományos gyógymódok!

Az érintés varázsa. A Qi áramoltatása, mozgásba lendítése a meridiánokon, a harmónia visszaállítása érdekében.

Az akupunktúrás pontok kezelése hőhatással. Akupunktúra, tűszúrás nélkül!

Az egyik leghatékonyabb fiatalító „eszköz” a köpölyözés. A bőr regeneráció kihagyhatatlan megoldása.

Az energiagyógyászatban nincsenek sémák. Mindenki egyedi elbánásban részesül. A kezelések kiegyensúlyozzák az energiákat szervezetünkben.

Vannak olyan veleszületett betegségek, amikre nincs logikus magyarázat. Nincs olyan jelen életbeli tett, ami indokolttá tenné a tünetek létezését.

A hormonok uralják az életünket. Befolyásolják életünk minőségét és hosszát. Az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, rossz szokásaink először a hormonrendszert támadják meg.

 

Abonyi László

+3670 984 54 91

szatszanga.hu@gmail.com

HA NEM TUDOM FELVENNI, VISSZA HÍVOM!