Oldal kiválasztása

Minden dolog lehet méreg, csupán a bevitt mennyiség teszi azzá.”
                                 -Paracelsus-

Gyerekkoromtól vonzódok a spirituális irányzatokhoz. Első találkozásom talán Szerb Antal Pendragon legendája volt. Utána jött minden, ami kapcsolódott az alkímiához. Paracelsus a mai napig visszatérő szereplője az életemnek. Okkultizmus, Mágia, Ji-king és ahogy csendesedtem, úgy jöttek a finomabb irányzatok. Rátaláltam a buddhizmusra és a tibeti gyógyászatra. Ennek az irányzatnak lettem elkötelezett híve és gyakorlója.
Azt vallom, hogy az energiarendszert kell rendbe tenni ahhoz, hogy megfeleljünk a mindennapi kihívásoknak és örömmel élhessük az életünket.

N

Általános kezelés

Az energiagyógyászatban nin-csenek sémák. Minden Páciens egyedi elbánásban részesül. A betegségeket az energia meg-rekedése és felhalmozódása okozza. Vagy túlteng vagy éppen a megrekedés miatt kialakuló blokkok miatt nem jut el mindenhova. A kezelések ki-egyensúlyozzák az energiákat szervezetünkben.

N

Csakrák kiegyensúlyozozása

A csakrákon (szanszkrit szó = kerék) keresztül vesszük fel a kozmikus energiákat. Hét fő csakránk van. Ha ezek rendben működnek, akkor a betegségek csak kisebb pusztítást tudnak elkövetni a szer-vezetünkben. Akkor vagyunk ki-egyensúlyozottak, ha a csak-ráinkban szabad és folyamatos az energia áramlás!

N

Szív csakra kitisztítása

Szívünk a legfontosabb szervünk. Ez a szerv alakul ki először. Ezért a Szívcsakra kiemelt jelentőségű. Ide raktározzuk el érzelmi sebeinket. Itt cipeljük a teljesen felesleges sérelmeinket. Itt halmozzuk fel a negatív energiák jelentős részét. Ha ezt a csakrát kitisztítjuk, meg-sokszorozzuk a teljesítőképesség-ünket!

N

Energia pontok tisztítása

Ez a kezelés kiegészítő lehet bármilyen krónikus betegség gyógyítása mellett. Nem rontja a gyógyszerek hatását, de csökkentheti a mellékhatások okozta tüneteket, negatív következményeket. Gyorsabban gyógyulnak a sebek. Legyenek azok testi vagy lelki eredetűek. Beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

N

Előző életek feltárása

Vannak olyan veleszületett betegségek, amikre nincs logikus magyarázat. Nincs olyan jelen életbeli tett, ami indokolttá tenné a tünetek létezését. Ilyenkor érdemes tovább nézni a jelen életen és elmélyedni (egy különleges technikát segítségül hívva) néhány előző életben. Feloldani az akkor tett fogadalmainkat, amik ma nehezítik az életünket.

N

Fitoterápia

A fitoterápia a hatóanyaghívőknek van kitalálva. Itt számmal kifejezhető minden. Kézzelfogható, kiszámolható és az öt érzékszervünkre ható tapasztalást ad. Viszonylag gyors a hatás és semmit sem kell tennünk, csak beszedni az adott szert. Nem kell változnunk hozzá, nem kell fejlődni. Hamm és már annyi is a betegségnek. :-)))))

Abonyi László

+3670 984 54 91

hopup.hu@gmail.com

………..a telefont nem mindig tudom felvenni, ha e-mailen jelentkezik akkor nem veszik el a megkeresés és biztos vissza fogom hívni!!