Miért jó, ha bekerülök a Szatszanga adatbázisába?

Magyarország lakossága elöregedő, betegségekre fogékony, elkedvetlenedett emberekből áll. Több negatív statisztikát is vezetünk az európai unióban. Pedig egy nagyon gazdag és szép világban élünk! Korlátlanok a lehetőségeink és az életkor is folyamatosan emelkedik. Kijelenthetjük, hogy csak a hozzáállásunkon múlik (majdnem) minden. Én hiszek abban, hogy egy szemléletváltással boldoggá tudjuk tenni magunkat és kis odafigyeléssel segíteni tudunk azoknak, akik erre rászorulnak.

Azzal a vízióval ébredtünk a minap, hogy létrehozzuk Középeurópa legnagyobb természetgyógyászattal foglalkozó közösségét. Ez a térség a legalkalmasabb arra, hogy központja legyen az alternatív gyógyító tevékenységeknek.

Csatlakozz Te is hozzánk!

ISMERŐSEK AZ ALÁBBI GONDOLATOK?

  1. Elvégeztél már rengeteg tanfolyamot, elköltöttél képzésre egy csomó pénzt, de nem tudod, hogyan építs fel egy vállalkozást, ami annyit termel neked, hogy abból élj, amit boldogan csinálsz.

  2. Nagyon sok időt áldoztál a vállalkozásod elindítására, de még mindig nem éreztél rá, hogy hol a bibi, mert nem kapsz segítséget ehhez senkitől.

  3. Már van vállalkozásod, de nem hoz akkora bevételt, amiből meg tudnál élni, és ez kínoz téged minden egyes nap.

  4. Látod, hogy mások óriási sikereket érnek el, de úgy érzed egy helyben állsz és nem sikerült semmi, amit eltervezel, egyszerűen nem jönnek az eredmények, tegyél bármit is.

A Szatszanga azért alakult, hogy a fenti problémákra megoldást nyújtson! Mindent megmutatunk Neked, hogy sikeressé tudd tenni a vállalkozásod!

Kedves érdeklődő! A GDPR szabályok értelmében tájékoztatlak arról, hogy rendszeresen foglak emailben információval ellátni. Természetesen bármikor leiratkozhatsz a listáról. Viszont semmilyen körülmények között nem adom ki és nem adom tovább az adataidat. Feltéve, ha nem Te kérsz meg rá.

CSAK AKKOR ADD MEG AZ EMAIL CÍMED, HA TUDOD FOGADNI A LEVELEIMET!

Egyébb információ: szatszanga.hu@gmail.com