Egy álom margójára!

“köpölyös könyv előszava!”

Magyarország lakossága elöregedő, betegségekre fogékony, elkedvetlenedett emberekből áll. Több negatív statisztikát is vezetünk az európai unióban. Pedig egy nagyon gazdag és szép világban élünk! Korlátlanok a lehetőségeink és az életkor is folyamatosan emelkedik. Kijelenthetjük, hogy csak a hozzáállásunkon múlik (majdnem) minden. Én hiszek abban, hogy egy szemléletváltással boldoggá tudjuk tenni magunkat és kis odafigyeléssel segíteni tudunk azoknak akik erre rászorulnak.

Azzal a vízióval ébredtünk a minap, hogy létre hozzuk Középeurópa legnagyobb természetgyógyászattal foglalkozó közösségét. Ez a térség a legalkalmasabb arra, hogy központja legyen az alternatív gyógyító tevékenységeknek.

Csatlakozz Te is hozzánk!

Jelentkezz az alábbi e-mail címen és küldjük az információkat!

szatszanga.hu@gmail.com

Szakágak

Kineziológia

Életmód Tanácsadó

Addiktológia

Szemtréning

Egyéb

Reflexológia

Anti-aging program

HKO

Egyéb

Fitoterápia

Kínai masszázs

Mozgás terápia

Aroma terápia

Konnektív Kft.

Konnektív Kft.

Természetgyógyász képzés

Györffy Emese

Györffy Emese

Masszázs

Abonyi László

Abonyi László

Anti-aging szakértő

Orsovszky Gyöngyvér

Orsovszky Gyöngyvér

Buddhista tanító

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

.....ez itt e Te reklámod

.....ez itt e Te reklámod

Természetgyógyász

….. Miért is???

Az évek óta romló egészségügy nem tudja felvenni a versenyt az egyre növekvő kihívásokkal. Az öregedő lakosságnak egy megértő, ráfigyelő terapeutára van szüksége, aki a problémáját személyre szólóan oldja meg. Nem sablonokkal, gyógyszer-protokollokkal akar szembesülni, amik mellékhatásait újabb gyógyszerekkel kell kezelni. Mire eljutna a gyógyulásig újabb és újabb betegséget tolnak a szervezetére. Pedig lehet, hogy egy komolyabb tisztítás vagy néhány célzott információ elég lett volna neki.

A munkánkra szükség van. De a mai magyar viszonyokat figyelembe véve nem mindenki tud egy „ANTSZ-nek” megfelelő rendelőt létre hozni. Ezért szinte láthatatlan gyógyító a többségünk. Ennek az oldalnak az célja, hogy egyszerűbben juthassunk el, hogy egyszerűbben találjanak ránk, akinek szükségük van a tudásunkra.

Mit kínálunk?

Legyen egy saját honlapod itt a szatszangán!

Névre szóló weblap, fő oldali bemutatkozási lehetőséggel.

Bemutatkozó anyagok készítése!

Nem érthet mindenki mindenhez. Vállaljuk, hogy elkészítjük a bemutatkozó oldaladat. Ahogyan szeretnéd, ahogyan a legelőnyösebb a számodra. Bemutatjuk tevékenységedet, személyiségedet. 

Reklámkampányok lemenedzselése!

Akciók, tevékenységek bemutatása. Reklám bannerek elhelyezése a cikkek mellett. Ez egy hatékony módja a pacientúra kialakítására.

Személyes ajánlás!

A megkeresések általában konkrét problémákra keresnek választ. Ezeket az embereket célzottan tudjuk ajánlani a legmegfelelőbb terapeútához. 

Folyamatos jelenlét!

Ha több ügyfelet szeretnél, ha a brendedet építed akkor ez a legjobb hely a számodra. A folyamatos megjelenésről mi gondoskodunk. Rendszeres cikkeink a látogatók tömegét vonzzák. A problémák feltárásában, megoldásban viszont a Te jelenléted nélkülözhetetlen.

Hírlevelek kialakítása!

Ügyfeleinknek, a hozzánkfordulóknak folyamatosan hírlevelekkel, tanácsokkal állunk a szolgálatukra. ezekben a levelekben elhelyezett reklámok nagyon jól működnek a tapasztalatok szerint.

Betegségekről, eljárásokról.....

Folyamatosan mutatunk be betegséget és eljárásokat, cikkekben, tanulmányokban. A cikkek végén a leghatékonyabb egy célzott ajánlás.