Oldal kiválasztása

Betegségmeghatározás horoszkópból

0 hozzászólás

Írta: sakakon

2020-02-06

Asztrológia és egészség

Asztrológiai szempontból a fő figyelmet a születés időpontjára kell helyezni. A fogamzás és a születés pillanata közötti ellentmondástól nem kell félni, mert egy asztrológiai szabály (Trutina Hermetis, a Hold a fogantatás minutumában ott állt, ahol az Ascendensünk a születés pillanatában) kimondja, hogy a szülött fogamzása és a születése nem szabálytalanul ingadozó távolságban, hanem egy meghatározott számtani viszonyban állnak, mint a Nap, a Hold, és az Ascendens mindkét esetben törvényszerű fényszögben állnak egymással.

Az állatövek és mundán-rezgések nagy égi koncertjében mozgó csillagzatok, – asztrológiailag a bolygók – fejtik ki az ő hatásos akkordjaikat. A születés pillanatában, – ami az első lélegzetvétel – az egész összhangja állapítja meg a szervezet alaphangoltságát, betegségre való hajlamát.
Ha az asztrológiai diagnózis a horoszkóp erőit és gyengéit feltárta, ne késlekedjünk életmódunkat aszerint irányítani.

Ascendens és egészségügy:

Kos – Gondoskodni kell kielégítő alvásról, elegendő szellemi pihenésről, kerülni kell az agy megerőltetését. Minden izgatószer káros az egészségre. A fej sebezhető, figyelmetlenség miatt zúzódások, égési sérülések keletkezhetnek.

Bika – Ez a jel túlságos kényelmességre, lustaságra hajlamosít, ellensúlyozásul testgyakorlást, több mozgást kell alkalmazni. A szülött hízási hajlama miatt az evésben-ivásban kell mértékletességet gyakorolni.

Ikrek – Itt a szellemi alkat erősebb, mint a fizikai. A tüdőt légzési gyakorlatokkal kell erősíteni és a meghűlés ellen edzeni. Az idegrendszert kímélni kell. Kéz, kar, váll ízületeire oda kell figyelni. Különböző mozgásformákat kombinálni.

Rák – A gyomor érzékeny, a táplálék megválasztását gondosan irányítani kell. A mell rendszeres szűrése ajánlott.  Az autó-szuggesztió nagy szerepet játszik, mert ez által megóvhatja magát a felesleges aggodalomtól.

Oroszlán – Bár itt a természettől fogva nagy az életerő, a mértékletességre ügyelni kell. Rendszeres mozgással megelőzhető az esetleges szívbetegség, a hát szintén érzékeny. Minden forró vagy izgató táplálékot és a hirtelen felindulást kerülni kell. Őrizkedjen a hosszas lázas állapottól.

Szűz – Ennél a szülöttnél a lelki- és a kedélyállapot különösen erős hatást gyakorol a testi hogylétre. Az időjárás a lelki periódusok, valamint a külső körülmények, a változó anyagi viszonyok lényében maradandó benyomást hagynak migrén formájában. Ételei sok rostot tartalmazzanak, érzékeny belei miatt.

Mérleg – Kedveli a zsíros ételeket, és az édességeket ha egymód van rá, ne engedjen a kísértésnek. A mozgást meg kell kedvelnie, nézze társasági szempontból, rögtön nagyobb kedve lesz hozzá. A tétlenség elhízáshoz vezet, kerülje a káros kozmetikumokat, bőre érzékeny lehet. Ha a vesetájon fájdalom mutatkozik, e felett nem lehet elsiklani.

Skorpió – Ezen szülöttnek mértékletesség ajánlott evésben, ivásban, nemi érintkezésben. Fertőzésekre könnyen hajlamos. A bőséges húsfogyasztás a mérgező jelenségek következményével járhat, a narkotikumok élvezete is veszélyes. Nagyon hasznos a kiválasztás szabályozására a hűvös beöntés.

Nyilas – A kiadós, mértéktelen étkezések megnövelik a májpanaszok lehetőségét. Bár élvezi a rendszeres testmozgást, mégis csípője környékére lerakódott zsírpárna lehetséges. Erre a szülöttre jellemző lehet a fenegyerekeskedés, ami könnyen sportbalesetben végződhet.

Bak – Az életerő itt rendszerint gyengébb és az életkedv is kevesebb. A lelkiállapot összefügg a dugulással, ezért törekedni kell a meghajtó és oldó táplálkozásra. Egy hőfejlesztő táplálék jót tesz. A vidám társaság előnyös lelki egészségére. A bőrbetegségek iránti hajlama miatt kerülni kell a maró anyagokat. Térde, csontozata szintén érzékeny.

Vízöntő – Fontos szerepet játszik a psziché állapota, mert hatással van a testire. A vérkeringése sebezhető. Boka környéke érzékeny, visszérgyulladás sokszor előfordulhat, lábszár betegségei nyirokrendszer elégtelensége összefügghet a vénás elégtelenséggel.

Halak – A lábakat melegen kell tartani, a meghűlést elkerülni. Talpon kinövések, tyúkszem, lúdtalp, lehetséges. A mértékletesség az ivásban, hajlamos arra, hogy a legkényelmesebb életmódot válassza, tudatmódosító szereket kerülni kell. Hajlamos a fertőző betegségekre és a testi követelmények elhanyagolására. Lelki támaszt nyújthat az imádság vagy a jóga.

Forrás:

Ingyen weboldal készítés

Csók

Mobilbarát weboldal készítés

Mobil a weboldalon

Webáruházkészítés

csajszi telefonál

Tartalom-marketing

fényképezőgép elmosódva

Kategóriák

Archívum

Hasonló bejegyzések

Legyél első a keresőkben!

Legyél első a keresőkben!

Hogyan tudsz fel kerülni az Első oldalra? A marketinget sokan rossznak tartják. Azt hozzák fel érvnek, hogy manipulálunk, befolyásolunk. Én azt gondolom, hogy a marketing pont olyan mint a kés. Lehet vele embert ölni de kenyeret szelni is. Pusztán csak a felhasználás...

Spirituális Marketing

Spirituális Marketing

Amivel én kezdem amikor hozzám fordulsz! Szerezzünk egy átfogó képet a mai, a jelen állapotodról. Mik a gyenge pontjai a vállalkozásodnak és persze mik az erősségek. Határozzuk meg és tűzzük ki a célokat. Készítsük el a cselekvési tervet! A spirituális marketing abból...

A NŐK ébredése!

A NŐK ébredése!

Női szerepeink a (pár)kapcsolatainkban Mit is jelent Nőnek lenni? Hogyan kell azt csinálni? Hogyan lehet Nőként viselkedni egy párkapcsolatban?? Az a tapasztalatom, hogy a mai generációnak, de már az ezt megelőző sajátomnak sem adatott meg, hogy ennek tudatában legyen...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük