Oldal kiválasztása

By Abonyi László

Tetoválásom története

Napló Részlet (részlet)!

Tegnap fél hét múlt pár perccel. A Grand Fotelben ülök. Kezdő íróként azon gondolkozom, hogy ma miről írjak egy hevenyészett remekművet. Három könyvön dolgozok (igazából kettőn, a harmadik még a fejemben van) és csak pár hete lettem író. Gondoltam egy merészet, nehogy kiégjek már az elején, a két versem után írok egy novellát is. No, de miről írjak?

Abonyi László

Szeretek írni. Azt vettem a fejembe, hogy becsempészem az irodalmat a hétköznapi reklámok világába. Miért ne lehetne igényes tartalmat gyártani a webes látogatóknak. Miért ne tűnhetne ki az Ön cége azáltal, hogy nem sablonos, marketingszagú „ál-tartalmat” rak ki a honlapjára. Az igazi tartalom visszahozza a látogatót. Minél többször jár a portálon annál nagyobb a valószínűsége, hogy Önnél költi el a pénzét.

Ön is ezt akarja! Ha nem így lenne nem költene annyit a weblapjára és a hirdetésekre.

Jójó, de mi az, hogy minőségi tartalom? Elsőre nem tűnik könnyűnek a válasz. Ahány vásárló annyiféle motiváció. Ahány -féle személyiség annyiféle megközelítés. Mégis egy tervezett, cégre és termékre szabott stratégiával meglehet szólítani a célközönséget.

Lea’d generális

 

Mi is az a lead generálás? Mi az a lead? A Lead egy mai műszó, valami olyasmit jelent, hogy ……egy olyan érdeklődő akinek tudjuk az elérhetőségeit a nevét. Ezek a személyek már belekerültek az értékesítési tölcsérünkbe mert érdeklődtek valamilyen termékünk iránt esetleg már valamilyen belépő termékkel rendelkeznek is. Tehát könnyebb nekik eladni már mint egy teljesen hideg illetőnek.

A stratégia:

  1. Lépés; A CÉLOK FLÁLLÍTÁSA!!!! (általában LEAD generálás)
  2. Megnézni, milyen sikeres tartalmak voltak eddig. Kielemezni, hogy miért tetszett. Milyen információt adott? Mi volt benne a hasznos?
  3. Át nézni a konkurencia oldalait. (nem lopni- legfeljebb ötletelni)
  4. „Piackutatni” a meglévő ügyfeleink segítségével.
  5. Hogyan juttatjuk el tartalmat a látogatóinknak?
  6. Gondoskodni a folyamatosságról.

Egyéb tevékenységek

Web fejlesztés

Vállaljuk egyéni weblapok fejlesztését,tervezését. „Sales” és „landoló” oldalak készítése, külön tartalommal is!

Telefon marketing

Telefonos kollégáink várják a megbízását, hogy hideg hívásokkal építsék az ügyfélkörét!

Online marketing

Tervezés és kivitelezés! SEO barát tartalom készítés!

{
Ha nincs terved a bukást tervezed!
Mi levesszük a váladról a TERVET!

Következő lépés!

Személyes találkozó egyeztetése!

Csak egy konzutltációra, egy beszélgetésre van szükségem!

Személyes találkozó egyeztetése!

Szükségem van egy átfogó tervre a következő egy évre!

Személyes találkozó egyeztetése!

Egy teljeskörű átvilágítást szeretnék, megoldásokkal!

Kérem az ajándék könyvet!

100 EZER FORINT

„ a hossz, fiacskám, az pezsgő, kaviár, autók, szép nők……. és a bessz, kisfiam, az egy pohár sör, egy pár virsli, villamos és a mama”

(Andre Kostolany)

Normális esetben azzal kellene kezdenem az írást, hogy bemutatom a nyugdíjrendszert, és jajveszékelve vázolom a sötét jövőt. Nyugtalanító statisztikák hegyeit hordhatnám ide kupacba, hogy még az élettől is elvegye a kedvünket. Nem teszem, hiszen mindenkinek vannak nyugdíjas ismerősei. Mindenkinek a saját valóságában ez szerepel valamilyen módon. Felesleges nekem ezzel kapcsolatban bármit is mondanom.

Elemezhetnénk a várható nyugdíjreformot is. Minek? Inkább foglalkozzon ez a könyv egy valóságos lehetőségről és ne eshetőséget, fantasztikumokat fessen a falra……………………………………………………