Oldal kiválasztása

Mészáros Rozália

0 hozzászólás

Írta: sakakon

2020-10-08
Mészáros Lia

„ a választás a kezemben van, ez az egyetlen szabadság!„

Mészáros Rozália vagyok. Úton járó, változást kereső, Önmagára ébredező, „szeretettel gyógyító”. Ha egy mondatban meg lehetne fogalmazni ki is vagyok valójában:

Ahogy az ember szívében gondolkodik, olyan ő maga”.

Folyamatosan változom, újjáteremtődöm, ahogy a világunk, s benne most az ÚJ Föld is éledezik. Nekem az utóbbi 2 év hozta-hozza legkardinálisabb változásokat, hiszen immár 12 éve az önfejlesztés útján járva ez számomra is elkerülhetetlen. Nem mindig kényelmes ez… De tudom, hogy minden engem szolgál és végül minden tökéletesen elrendeződik, úgy, hogy az számomra a legjobb, legtáplálóbb!

2009-ben az akkori gazdasági válság hozta el számomra azt a katarzist, melynek következtében elindultam az önfejlesztés útján, de úgy vélem az ezt megelőző egész addigi életutam a segítő hivatás felismerésére készített fel.  Egy súlyosnak induló keringési problémát követően fordult érdeklődési köröm az egészségtudatos életvitel és spiritualitás irányába.

Kezdetben a gyógynövények és táplálékkiegészítők jótékony hatásával ismerkedtem, majd 4 féle masszázst sajátítottam el, köztük a zeneterápiás élménymasszázs foglalkozást is. Folyamatosan képeztem magam különféle holisztikus, spirituális tanfolyamokon, módszereken (agykontroll, Reiki, angyali beavatások) és önfejlesztő irodalmon keresztül, majd spirituális pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem önismereti személyiségfejlesztő szakon. Tanultam táplálkozás alapjait, ahol wellness tréner minősítést szereztem, majd a Théta Healing csodálatos világába sikerült betekintést nyernem, mint theta healing konzulens; legutóbb pedig az acces consciouness ragadott magával, ahol acces bars kezelő és “Neked való hang” kurzust végeztem el.  A tudatos teremtés-kvantumfizika a legújabb szenvedélyem… Jelenleg természetgyógyásznak tanulok.

Legfőbb célom, hogy jó példával elől járva HOZZÁ TUDJAK TENNI VALAMI MARADANDÓT mások – főként nőtársaim- életéhez.

Hiszem, sőt tudom, hogy a probléma egyben magában hordozza a megoldást is! Probléma nem létezik, csak előttünk álló kihívás, mely magában hordozza egy vele egyenértékű, vagy még attól is nagyobb változ(ta)tás lehetőségét! Saját megéléseimet, tapasztalásaimat továbbadva szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a változás útjára lépj és a kihívásokból lehetőségeket varázsolj!

Tevékenységek:

Önismereti életút-vezetés – egy lépés konzultáció

Egy órás ismerkedő, ráhangolódó beszélgetés keretében feltárjuk, milyen változtatás mentén haladjunk tovább annak érdekében, hogy beindítsuk Nálad az öngyógyító folyamatokat a vágyott élethelyzet, cél eléréséhez.  Sokszor úgy érezzük, már csak egy lépés választ el a megoldástól és nem igazán látjuk tisztán mi kellen ahhoz, hogy helyzet jó irányba változzon. Ilyenkor nagy szolgálatot tesz egy „külső szemlélőként” iránymutatást adó személy. Ebben segítelek. Csak az útjelző vagyok az új utadon, amin épp elindulsz. Ezt követően eldől, hogy szeretnél-e további személyes mentorálást, vagy életviteli tanácsadást. Módszerek, amiket alkalmazok: irányított beszélgetés, extrapszichológia (projektív pszichológai tesztek, rajzelemzés); théta healing

Acces bars kezelés

Az Access Bars egy olyan gyengéd kezelés, amellyel az életed minden területén több könnyedséget és változást tudsz megélni. A barok 32 pont a fejen, melyek különböző életterületekhez kapcsolódnak. Ezeket gyengéden megérintve segít elengedni az akár több évtizedes beidegződéseket, a fix nézőpontokat, hiedelmeket, befixált hozzáállást és ez által olyan agyhullámokat generál, amit több évtizedes meditációval szoktak csak elérni. A Bars kezelés egyben egy csodás relaxáció is, mely hozzájárul, hogy kiterjedtebb tudatosságból működj, és nyitottá válj az Univerzum végtelen lehetőségeire.

Wellnes tanácsadás-anti aging életmód program

A holisztikus szemlélet az embert hármas egységében említi, nem véletlenül EGÉSZ-ségről beszélünk! A szépség belülről fakad, de nagyon fontos, hogy-főként 30 után – ezt kívülről is megtámogassuk! Elég, ha következetesen napi 20 percet szakítasz a mozgásra, relaxálásra, tudatosan étkezel és foglalkozol az önfejlesztéssel. Mindez csak elhatározás kérdése! Az epigenetikai kutatásokon alapuló, 100 %-ban organikus táplálékkiegészítőkkel, eszközökkel, külsőd-belsőd szépítését segítő dekorkozmetikumokkal és tudatosságra épülő videókkal, hanganyagok átadásával tudok hozzájárulni testi-lelki-szellemi egyensúlyod kialakításához

Munkaorientációs tanácsadás

A sikeres “can do” (meg tudom csinálni) attitűd kialakításában segítelek.

A kitűzött pozíció megtalálásában/meghatározásában segítelek a kezdeti lépésektől kezdődően valamennyi munkakeresési fázisban: képességek, kompetenciák feltérképezése; a pozícióra vonatkozó személyes célok meghatározása; a lehetőségek feltérképezése – a személyes kompetenciák és a munkaerő piaci tendenciák szintézisbe hozása; önéletrajz áttekintése;  önéletrajz írásban segítség nyújtás, munkakeresésre vonatkozó álláshirdetés megalkotása; hirdetési csatornák, lehetőségek feltérképezése, telefonos állásinterjúra, első interjúra való felkészítés (bemutatkozás, megjelenés , kommunikáció); próbainterjú; a kitűzött munkalehetőség felkutatása, a leginkább megfelelő pozíció kiválasztása ; személyiségfejlesztés – belső erőforrások kiaknázása a sikeres “can do” attitűd kialakítása érdekében; igény esetén további mentorálás.

Női szemmel – önismereti műhely

Nők egymás között életről, nőiségről, ÖN-magunkról.
Egy aktuális témát körül járva (online – virtuáis körben is) kölcsönösen segítjük egymást “csoportterápia” keretében; a saját tapasztalataimmal, megéléseimmel is hozzájárulva a nőiség megélésével, női önmegvalósítással, családi szerepvállalással, “életben maradással” és jövőkép tervezéssel kapcsolatban. Egy olyan közösséghez tartozva, ahol az emberi értékek, az esélyegyenlőség és a nők társadalmi szerepvállalása , elismerése jelen van.

Elérhetőségek;

lelekrozsa@gmail.com
+36303899718

Elérhető vagyok még ezeken a linkeken!

SzemlÉLETmentés másként

NőI SZEMMEL – NŐI ÖNISMERETI MŰHELY

Ingyen weboldal készítés

Csók

Mobilbarát weboldal készítés

Mobil a weboldalon

Webáruházkészítés

csajszi telefonál

Tartalom-marketing

fényképezőgép elmosódva

Kategóriák

Archívum

Hasonló bejegyzések

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük