Próbáld ki ingyen!

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS!

A bőrünk a legnagyobb felülettel rendelkező szervünk. A funkciója nagyon összetett. Tudósok azt is felfedezték, hogy a bőrünkkel még hallunk is! Viszont ezen a felületen raktározzuk el a legtöbb mérget is, amit beviszünk a szervezetbe táplálkozás útján. De a kozmetikai ipar is aktívan segít ebben!

A tavaszi méregtelenítést a bőrrel kell kezdeni, hogy a mérgek ne jussanak be megint a véráramba, és ne mérgezzenek meg újra (és újra) minket!

A vákuumos kezeléssel nem csak méregtelenítünk, de meg újítjuk a sejteket és felfrissítjük az egész szervezetet. Meg mozgatjuk az egész vérkeringést és ez által az egész szervezet megfiatalodik! Elősegítjük a helyi fogyasztást és a narancsbőr eltüntetésében is fantasztikus eredményeket tudunk elérni.

HA MOST BECSUKOD A SZEMED ÉS TOVÁBB VÁRSZ, AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI…

Nap mint nap mérgezzük, fertőzzük a szervezetünket. Stresszel bombázzuk az idegrendszerünket. Szinte megállás nélkül rohanunk valahová, valahonnan. A szervezet egyszer csak megadja magát, és értetlenül állsz egy-egy kisebb, vagy nagyobb kényszer pihenő miatt! A betegség sosem jön véletlenül. A tested tiltakozik az ellen, hogy kizsákmányolod, és benyújtja a számlát.

Ez a rossz-hírek! De azt hiszem, ezt a szíved mélyén te is tudod.

A jó-hírek az, hogy van lehetőséged (szinte) ingyen kipróbálni egy ilyen kezelést. A kezelés nem csak energiával lát el, de egyszerre relaxál is! Rendszeres használat esetén komoly megelőzési stratégia is egyben. Légúti betegségek, (izom problémák, húzódások, megerőltetés stb). gyógyítására vagy a gyógyítás kiegészítésére szinte kihagyhatatlan. Én a covidot is kezeltem ezzel, sikeresen!

A végeredmény?

Egy kezelés sorozat után 10 évet fiatalodsz és olyan energikus leszel amilyenre nem is emlékszel a közelmúltból! DE, egyre kevesebb az időd! Mindjárt itt a nyári szezon, a nyaralás! Ha igazán élvezni akarod a megérdemelt szabadságot akkor tedd rendbe az egészségedet!

PRÓBÁLD KI INGYEN!

Mit veszíthetsz?

Kapsz egy különleges kezelést. Ki sem kell mozdulnod otthonról. A gyógyító házhoz jön. Emellett bepillantást kapsz egy majdnem elfeledett ősi technikába, és magadra fordítasz egy délutánt, vagy délelőttöt.

Ennyi „Énidő” jár neked?

Nem veszíthetsz semmit. Csak nyerhetsz! Egészségesebb, és fittebb leszel.  

MOST RAJTAD A SOR!

Van egy visszautasíthatatlan ajánlatom: PRÓBÁLD KI INGYEN!

A foglalkozás 30-90 percet vesz igénybe.
Friss Írások!