60 perces Nyirokmasszázs Bérlet

27000 Ft

Nyirokmasszázs

3 Alkalmas bérlet.
Házhoz megyek

Időtartam kb. 60 perc

Biztonságos Magyar webshop

Minden vásárlással adományozol

100% garancia

Leírás

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta

Mikor ajánlott?

A nyirokmasszázs serkenti, aktivizálja a nyirok és a keringési rendszer működését. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokutak szabaddá tételével felgyorsítsuk az anyagcserét, ami elősegíti az immunrendszer erősítését és a méregtelenítést!

A lapockák masszírozása

....a teljesség igénye nélkül....

Narancsbőr

A hölgyek kedvence. Vagy nem? Ez a jelenség kifejezetten jelzi, hogy a szervezetünkben a mérgek olyan mennyiségben vannak jelen, hogy már nem tudja a szervezet a kivezetést megoldani és ezért elhelyezi olyan helyekre, ahol nem okozhatnak problémát. Csak éppen nem túl látványos.

Fogyás

Az esztelen fogyás rosszabbat tesz, mint ha nem csinálnánk semmit. A zsírpárnák a zsír mellett az addig bevitt mérgeket is tárolják. Ha nem gyorsítjuk fel a keringést, akkor a mérgek újra akcióba lépnek és kisebb dózis esetén pattanásokat, nagyobb dózis esetén fekélyeket okoznak.

Zsírégetés

Helyi fogyasztás célja a zsírpárnák eltüntetése. A pocakon, a fenéken, a combokon jelenek meg ezek a nem kívánatos lerakodások. Ezeket speciális tornával és intenzív masszírozással lehet eltüntetni. A nyirokmasszázzsal szétroppantom a zsírpárnákat és tartalma távozik a nyirokrendszeren keresztül.

Méregtelenítés

A helytelen táplálkozással, a kevés mozgással, a bizonytalan tartalmú élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, olyan mennyiségű mérget viszünk be a szervezetünkbe, hogy a kiválasztó szerveink folyamatosan túlterhelődnek. A rendszeres masszázzsal könnyebben tudunk megszabadulni a toxinoktól.

Változókor

Ahogy öregednek a sejtek, úgy lassul minden. Ha felgyorsítjuk a keringési rendszert, azzal visszafordíthatjuk az idő kerekét és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. Az Anti Aging egyik leghatékonyabb fegyvere az aromaterápiás masszázs. Amerikában már komoly tudományág fejlődött ki.

Megelőzés

A természetgyógyászoknak egyetlen eszközt hagyott meg az orvostudomány. Ez pedig a megelőzés. A masszázsok ebbe a kategóriába (is) tartoznak. Ha havonta egyszer igénybe veszed a nyirokmasszázst, akkor az olyan szinten rendben tartja keringésed, hogy a komolyabb betegségek messze elkerülnek.

Mindenhol jó de a legjobb otthon!

Hogyan zajlik a Kezelés?

Többféleképpen is kipróbáltam már, de a legjobb módszer az, ha a kezelés a “páciens” otthonában (vagy szanatóriumban) zajlik. 
Mert a kezelés végeztével (lehetőleg) egész napra megmarad a kellemes relaxáló érzés.

Érdemes erre az alkalomra szabad napot kivenni.

Neked is jár egy kis ÉNIDŐ! 

váll masszírozás