Leírás
Kubeba fűszercsepp 10 ml
A Kubeba fűszercsepp esszenciáját a friss Litsea cubeba illóolaja adja
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva
Sütemények készítéséhez ajánljuk, citrusos ízvilág
Kiváló kiegészítője lehet egzotikus főételeknek is
Házi zselés szaloncukor kihagyhatatlan ízesítője
Fűszercsepp? Eszik vagy isszák?
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
Igazából mindkettő lehetséges!
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma
fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva
Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megörzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.