Leírás
Római kömény fűszercsepp 5ml
A Római kömény fűszercsepp esszenciáját a friss
római kömény illóolaja adja
A könnyebb konyhai felhasználás miatt
hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva
A mexikói konyha rajongói garantáltan imádni fogják a kirobbanó ízét és illatát
Fűszercsepp? Eszik vagy isszák?
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
Igazából mindkettő lehetséges!
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma
fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva
Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megörzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.