Alakformáló Cellulit kezelés Bérlet

30000 Ft

Kiszállási díj: + 3000 Ft. 

Biztonságos Magyar webshop

Narancsbőr eltávolítás

3 Alkalmas bérlet.
Házhoz megyek

Időtartam kb. 60 perc

Minden vásárlással adományozol

100% garancia

Leírás

Mielőtt megtudnánk a .......

..... a narancsbőr kialakulásának és eltüntetésének a titkait, ismerkedjünk meg bőrünkkel egy kicsit.

A narancsbőr vagy a cellulitisz a bőr harmadik rétegében alakul ki. A szaknyelv bőraljának hívja, de tulajdonképpen ez a mi ütközőnk a külvilággal. Vagy a lökhárítónk. Ennek a rétegnek köszönhető, hogy testünk nincs tele kiugró csontvégződésekkel, szögletekkel. És ez a réteg adja a hőszigetelésünket is.  Ez a terület adja súlyunk kb. 20%-át. Ebből is látszik, hogy milyen fontos a rendszeres masszázs, hiszen éppen ezt a réteget aktíváljuk, kezeljük masszázs közben. Idetöltődik a zsírtartalék és a masszázzsal elérjük, hogy ne alakuljanak ki hájhurkák és elkerüljük a narancsbőr kialakulását.

Miért kell a zsírréteget kontrollálnunk? A zsírpárnák nemcsak védenek, de energiát is tárolnak. És sajnos az energia mellett a testbe bejutó mérgek egy részét is elraktározzák. Az egyre szaporodó méreg is felelős a narancsbőrnek nevezett felület kialakulásáért. Ráadásul, ha el kezdünk fogyózni akkor ezek a mérgek újra bejutnak a keringésbe és újra kifejtik a hatásukat. Vagyis újra mérgeznek és fel is erősíthetik az éppen bejutó aktuális mérgek hatását. Ezért elengedhetetlen a nyirokmasszázs egy jól átgondolt fogyókúrához.

Általában csak esztétikai deformitásként tekintünk a narancsbőr problematikájára. Pedig az elhanyagolt zsírréteg növeli a magasvérnyomás, a szívinfarktus, az agyvérzés, a diabétesz és a rák kockázatát. Évekkel rövidítheti meg az amúgy is gyorsvonaton száguldó életünket.

A legveszélyesebb a hason található réteg. Ugyanis mielőtt látható lenne, körbefonja a belső szerveinket és akadályozza az optimális működésüket. A zsírfelesleg főleg a májat és a hasnyálmirigyiet terheli fokozottabban! Ez gyakran gyulladásos megbetegedéshez vezet. 

A narancsbőrt nyirokmasszázzsal kombinálva távolítom el

Mikor ajánlott?

Mi is az a nyirokmasszázs?

A nyirokmasszázs serkenti, aktivizálja a nyirok és a keringési rendszer működését. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokutak szabaddá tételével felgyorsítsuk az anyagcserét, ami elősegíti az immunrendszer erősítését és a méregtelenítést!

A lapockák masszírozása
A lapockák masszírozása

Mi is az a nyirokmasszázs?

A nyirokmasszázs serkenti, aktivizálja a nyirok és a keringési rendszer működését. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokutak szabaddá tételével felgyorsítsuk az anyagcserét, ami elősegíti az immunrendszer erősítését és a méregtelenítést!

A narancsbőrt nyirokmasszázzsal kombinálva távolítom el

Mikor ajánlott?

váll masszírozás

Mindenhol jó de a legjobb otthon!

Hogyan zajlik a Kezelés?

Többféleképpen is kipróbáltam már, de a legjobb módszer az, ha a kezelés a “páciens” otthonában (vagy szanatóriumban) zajlik. 
Mert a kezelés végeztével (lehetőleg) egész napra megmarad a kellemes relaxáló érzés.

Érdemes erre az alkalomra szabad napot kivenni.

Neked is jár egy kis ÉNIDŐ! 

....a teljesség igénye nélkül....

....mire jó a nyirokmasszázs?....

Narancsbőr

A hölgyek kedvence. Vagy nem? Ez a jelenség kifejezetten jelzi, hogy a szervezetünkben a mérgek olyan mennyiségben vannak jelen, hogy már nem tudja a szervezet a kivezetést megoldani és ezért elhelyezi olyan helyekre, ahol nem okozhatnak problémát. Csak éppen nem túl látványos.

Fogyás

Az esztelen fogyás rosszabbat tesz, mint ha nem csinálnánk semmit. A zsírpárnák a zsír mellett az addig bevitt mérgeket is tárolják. Ha nem gyorsítjuk fel a keringést, akkor a mérgek újra akcióba lépnek és kisebb dózis esetén pattanásokat, nagyobb dózis esetén fekélyeket okoznak.

Zsírégetés

Helyi fogyasztás célja a zsírpárnák eltüntetése. A pocakon, a fenéken, a combokon jelenek meg ezek a nem kívánatos lerakodások. Ezeket speciális tornával és intenzív masszírozással lehet eltüntetni. A nyirokmasszázzsal szétroppantom a zsírpárnákat és tartalma távozik a nyirokrendszeren keresztül.

Méregtelenítés

A helytelen táplálkozással, a kevés mozgással, a bizonytalan tartalmú élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, olyan mennyiségű mérget viszünk be a szervezetünkbe, hogy a kiválasztó szerveink folyamatosan túlterhelődnek. A rendszeres masszázzsal könnyebben tudunk megszabadulni a toxinoktól.

Változókor

Ahogy öregednek a sejtek, úgy lassul minden. Ha felgyorsítjuk a keringési rendszert, azzal visszafordíthatjuk az idő kerekét és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. Az Anti Aging egyik leghatékonyabb fegyvere az aromaterápiás masszázs. Amerikában már komoly tudományág fejlődött ki.

Megelőzés

A természetgyógyászoknak egyetlen eszközt hagyott meg az orvostudomány. Ez pedig a megelőzés. A masszázsok ebbe a kategóriába (is) tartoznak. Ha havonta egyszer igénybe veszed a nyirokmasszázst, akkor az olyan szinten rendben tartja keringésed, hogy a komolyabb betegségek messze elkerülnek.

>