90 perces Nyirokmasszázs

12000 Ft

Kiszállási díj: + 3000 Ft. 

Biztonságos Magyar webshop

Nyirokmasszázs

Házhoz megyek

Időtartam 60-90 perc

Minden vásárlással adományozol

100% garancia

Leírás

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta

Mikor ajánlott?

A nyirokmasszázs serkenti, aktivizálja a nyirok és a keringési rendszer működését. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokutak szabaddá tételével felgyorsítsuk az anyagcserét, ami elősegíti az immunrendszer erősítését és a méregtelenítést!

A lapockák masszírozása

....a teljesség igénye nélkül....

Megelőzés

A természetgyógyászoknak egyetlen eszközt hagyott meg az orvostudomány. Ez pedig a megelőzés. A masszázsok ebbe a kategóriába (is) tartoznak. Ha havonta egyszer igénybe veszed a nyirokmasszázst, akkor az olyan szinten rendben tartja keringésed, hogy a komolyabb betegségek messze elkerülnek.

Változókor

Ahogy öregednek a sejtek, úgy lassul minden. Ha felgyorsítjuk a keringési rendszert, azzal visszafordíthatjuk az idő kerekét és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. Az Anti Aging egyik leghatékonyabb fegyvere az aromaterápiás masszázs. Amerikában már komoly tudományág fejlődött ki.

Fogyás

Az esztelen fogyás rosszabbat tesz, mint ha nem csinálnánk semmit. A zsírpárnák a zsír mellett az addig bevitt mérgeket is tárolják. Ha nem gyorsítjuk fel a keringést, akkor a mérgek újra akcióba lépnek és kisebb dózis esetén pattanásokat, nagyobb dózis esetén fekélyeket okoznak.

Zsírégetés

Helyi fogyasztás célja a zsírpárnák eltüntetése. A pocakon, a fenéken, a combokon jelenek meg ezek a nem kívánatos lerakodások. Ezeket speciális tornával és intenzív masszírozással lehet eltüntetni. A nyirokmasszázzsal szétroppantom a zsírpárnákat és tartalma távozik a nyirokrendszeren keresztül.

Méregtelenítés

A helytelen táplálkozással, a kevés mozgással, a bizonytalan tartalmú élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, olyan mennyiségű mérget viszünk be a szervezetünkbe, hogy a kiválasztó szerveink folyamatosan túlterhelődnek. A rendszeres masszázzsal könnyebben tudunk megszabadulni a toxinoktól.

Narancsbőr

A hölgyek kedvence. Vagy nem? Ez a jelenség kifejezetten jelzi, hogy a szervezetünkben a mérgek olyan mennyiségben vannak jelen, hogy már nem tudja a szervezet a kivezetést megoldani és ezért elhelyezi olyan helyekre, ahol nem okozhatnak problémát. Csak éppen nem túl látványos.

Mindenhol jó de a legjobb otthon!

Hogyan zajlik a Kezelés?

Többféleképpen is kipróbáltam már, de a legjobb módszer az, ha a kezelés a “páciens” otthonában (vagy szanatóriumban) zajlik. 
Mert a kezelés végeztével (lehetőleg) egész napra megmarad a kellemes relaxáló érzés.

Érdemes erre az alkalomra szabad napot kivenni.

Neked is jár egy kis ÉNIDŐ! 

váll masszírozás