Természetgyógyászat VS egyetemes orvoslás?

Ennek a kérdésnek kb. annyi értelme van, mintha a fürdőnacit versenyeztetnénk meg a télikabáttal! Elég bután néznénk ki, ha fecskében síelnénk, és az se lenne mindennapos, ha bundában ugranánk fejest a medencébe. A természetgyógyászat része az EGÉSZSÉGÜGY-nek. Nem mindig volt ez így és nem is mindenhol van ez így. Részesei vagyunk az egésznek, de rendelkezünk saját, csak ránk jellemző tulajdonságokkal. Ezen tulajdonságok miatt egyre népszerűbbek az általunk preferált irányzatok és kezelések. Ezekből a tulajdonságokból szeretnék néhányat kielemezni.
Egy-egy szakág több ezer éves hagyománnyal rendelkezik. Kiállták az idő, a technikai fejlődés próbáját. Gondoljunk csak a jógára, a védikus orvoslásra vagy az akupunktúrára.  ………….. OLVASS TOVÁBB

Mi is az az Energetikai Gyógyászat?

……A módszer igen hatékony. Abból indul ki, hogy az ember teremtő. Gondolataival érzéseivel mindent meg tud teremteni.
A kezelt személy az otthonában pihen a kezelés alatt. Fénykép alapján veszem fel a kapcsolatot a kezelt személlyel. A gyógyítás aura legbelső éteri síkján történik, mely szimbiózisban van a fizikai testtel. 

……….OLVASS TOVÁBB

Az én történetem:

A sámánság, a tapasztalás, és a tudatosság útja, melynek során erőkkel, és helyszellemekkel dolgozunk. A CÉL önmagunk, és a bennünket körülvevő tér harmonizálása. Az együttlétek során igénybe vesszük a dobot, a hangot, a légzést, és a táncot.
Fontosnak tartom, hogy minél több emberben kinyíljon a sámáni képesség, a hangsúly az egyén ébredésén van. …….A FOLYTATÁSHOZ KATTINTS!!!

……..az biztos, senki sem szereti, ha a narancs(bőr) a combján vagy a fenekén jelenik meg.

Út és az arany könnye!

Amit a hagyományos kínai orvoslás hangoztat évezredek óta azt most a modern orvostudomány is felfedezett!

Amit mással meg lehet gyógyítani, azt köpöllyel is meg lehet, de vannak olyan betegségek, amit csak köpöllyel lehet.”

Az energiagyógyászatot rengeteg misztikum és félreértés övezi. A csodavárástól a szkepticizmuson keresztül a „mindentagadásig”……

Ma az egyik leggyakoribb bőrbetegség a lábon megjelenő visszértágulat okozta elváltozás.

Hangmasszázs

A tibeti hangtálak segítenek a test, lélek és tudat “újrahangolásában”. Az általuk keltett tökéletes rezgések helyreállítják a megzavarodott egyensúlyt a létezés minden szintjén.

Csoportterápia

A csoportterapeuta elfogadó, empatikus vezetése lehetőséget teremt ahhoz, hogy a csoporttagok támogassák egymást, új alternatívákat kínáljanak egymásnak, és finoman …

Művészetterápia

Az élmény centrikus csoportok, egyéni terápiák különböző művészeti technikák segítségével (képzőművészet, mozgás, zene (passzív és aktív), valamint az irodalom) elősegítik, 

Mitől tűnik el a motiváció?

Általában kétféle munkavállaló létezik. Az egyik azért megy „állásba”, hogy ne haljon éhen. (A másik ………………kicsit magasabb.)
Az átlagos munkavállaló az első napon szembe találja magát egy kollektívával, ahol már egy ideje mennek az emberi játszmák. Mindenkinek vannak rossz érzései a „másik kollégáról”, és ezeket közlik is az új emberünkkel. Ha akarja, ha nem.
Csak az Ő érdekében, hogy tudja, merre, hány méter!

Kínai szervóra

A kínai orvoslás szerint akkor vagyunk egészségesek, ha a szervezet energia keringése harmonikus. ………….

Gyógyítók, terapeuták

Érdeklődőink részére folyamatosan keresünk:
Gyógyítókat, terapeutákat, tanácsadókat.

2017 orvosi Nobel díj

Amit a hagyományos kínai orvoslás hangoztat évezredek óta azt most a modern orvostudomány is felfedezett!