Zavar, hogy a kor jelei látszódnak az arcodon?

Természetes úton, plasztikai beavatkozás nélkül szeretnél fiatalodni?

Van 15 perced naponta önmagadra?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor jó hírem van, itt a megoldás számodra!

Az arcjóga egy olyan innovatív természetes módszer, mely plasztikai beavatkozás nélkül fiatalítja a megjelenést. Az arcjóga a bőrfiatalításon túl emeli a női önbizalmat és támogatja az önelfogadást is. Rendeszeres használatával megtanulható az arcizmok irányítása, így a ráncok kialakulásáért felelős felesleges mimika és az arc területén jellemző feszültség is csökkenthető.

A gyakorlatoknak köszönhetően nem csak a megjelenésed fiatalodik.  A folyamat során nő az önbizalmad, képes leszel elfogadni, szeretni önmagad. Az, hogy változik, fiatalodik, a megjelenésed és az az arc tekint vissza Rád a tükörből, amire vágysz, pozitívan hat életed minden területére.

Az arcjóga nem csak a fiatalság megőrzésében alkalmazható. Fogászati beavatkozások, fogszabályozás, állkapocsfeszültség, az arcizmok feszültségével, korlátozott mozgásával járó műtétek, betegségek kiegészítő kezeléseként is sikerrel alkalmazható.

Mi az arcjóga?

Ahogy a test izmait, úgy az arcizmokat is lehet, sőt szükséges megmozgatni a bőr fiatalságának, rugalmasságának megőrzése érdekében.

Az arcban több mint 40 izom található, amelyek rendszeres átmozgatása tonizálja, megemeli a bőrt, természetes módon segít megszabadulni a ráncoktól és ragyogó arcszínt eredményez, fokozza a vér- és nyirokkeringést, a kollagéntermelést és az arc területének oxigénellátását.

Az arcjóga egy több mint 70 hatékony gyakorlat kombinációját tartalmazó módszer, mely fokozza az arc izmainak rugalmasságát, késlelteti a ráncok kialakulását, formálja az arcot, emeli az önbizalmat és pozitívan hat az elmére is.

Az arcjóga sikerének titka abban rejlik, hogy az arcizmok lazítására helyezi a hangsúlyt, visszaállítja azok természetes hosszát, ezzel csökkentve a feszültséget az arc területén, így a ráncokat is, fokozza vér- és nyirokkeringést, az oxigénellátást.

A gyakorlatok teljesen biztonságosak, könnyen elsajátíthatók, nem okoznak semmilyen kellemetlen mellékhatást és fájdalommal sem járnak. A tréningek során az arcmasszázs és az akupresszúrás pontok stimulálása is szerepet kap a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.

Milyen változás tapasztalható az arcjóga rendszeres használata során?

 • a petyhüdt bőr emelkedik
 • megszűnik a toka
 • élesednek az arcvonások
 • a megereszkedett szemhéj állapota javul
 • megtanít jobban összpontosítani
 • csökkenek a szarkalábak és a karikák a szem körül
 • simává, ragyogóvá válik az arcbőr
 • a homlok ráncai csökkennek
 • az arc szimmetrikusabbá válik
 • megszünteti az arc területén lévő ödémát
 • a finom vonalak eltűnnek
 • emeli az önbizalmat
 • nasolabiális redők állapota (orr-ajk ránc, nevetőránc) láthatóan javul⠀⠀⠀⠀
 • látványosan fiatalítja a külsőt

Összességében elmondható, hogy a rendeszeresen végzett arcjóga gyakorlatoknak köszönhetően nem csupán a megjelenés változik. Azzal, hogy az az arc tekint vissza Rád a tükörből, amire vágysz, nő az önbizalmad, a magabiztosságod és ez pozitívan hat életed minden területére.

Ennek elérése érdekében nem csak az arcjóga gyakorlatokat vetjük be, de figyelmet fordítunk a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok használatára, masszázsokkal, ásványokkal energetizált vízzel, gua sha masszázskővel és az izmok lazítását elősegítő kinesiotape technikákkal dolgozunk.

Ha szeretnéd kipróbálni az ArcSzobrászat – Arcjóga gyakorlatait, kattints  a lenti  linkre és ismerd meg a plasztikai beavatkozás nélküli fiatalság titkát!▼▼▼

Gyere, grimaszoljunk együtt! Változtasd meg az arcod, változtasd meg az életed!

Szeretettel várlak

Czibere Csilla
szépség mentor & arcjóga tréner

info@csillaczibere.com
www.csillaczibere.com

https://linktr.ee/arcszobraszat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük