Segítség a covid alatt!

Ha nem tanulsz egy ilyen hosszú betegségből, akkor nem volt értelme kigyógyulni!

A SAJÁT tapasztalatomat szeretném leírni, hogy hogyan éltem túl oltatlanul a covidot. És most nem az oltatlanon van a hangsúly. Egyáltalán nem.

Mind az öten pozitívak lettünk. Három gyerek, a feleségem és én. A gyerekek két nap alatt kicsit vegyes tünetekkel (láz, fejfájás, gyengeség, szaglásvesztés), de viszonylag simán vették az akadályt. 

A feleségem (szerencsére) kis fejfájással, úgy, hogy még a szaglása is megmaradt, szinte tünetmentesen vészelte át az egészet. Pechére ápolhatott engem, mert én bizony igen mélyre süllyedtem a betegség okozta ingoványban.

Amikor az ember Angyalkái és a halál kiesési rangadót vívnak a fejed felett, nem nagyon van kedved viccelődni. 

Kedden kezdődött nálam a gyengélkedés, de ezt betudtam egy felelőtlen pólóban történő kutyaetetésnek. Viszont másnapra már rázott a hideg, a lázam is felszökött és megérkezett a kihagyhatatlan, hasogató  ízületi fájdalom. Kezeltem ahogy szoktam; saját technikákkal, extra vitaminnal, pihenéssel, alvással és fájdalomcsillapítóval. Vasárnapra elment a szaglásom és mivel a feleségem iskolában dolgozik, így kénytelen voltam teszteltetni magam. 

Hétfő délelőtt sikerült egyeztetnem a háziorvosommal (asszisztens)és délután el is mentem a tesztelő állomásra. Azonnal pozitív lettem. (Még aznap az egész család teszteltetett és mindenki pozitív lett.)
Bevallom őszintén nem bántam, mert én EL AKARTAM kapni ezt a rohadt vírust. Át akartam rajta esni!

Hát megkaptam. 

És jött a feketeleves. Egyre rosszabbul voltam, én meg csak vártam azt a pillanatot, amikor érezhetően jobban és jobban vagyok. De ez váratott magára. 

Többször is hívtam a háziorvost (asszisztens), hogy mivel lehet megsegíteni az immunrendszeremet. 

Meglepő választ adott, mert a C és a D vitaminon kívül még a forró, gyógyszeres italporokat emlegette. Azon kívül semmit. Kértem, írja fel receptre, de csak a D vitamint tudta. 

Nem kérdezte, hogy oltatlan vagy oltott vagyok-e, csak amikor már a végén bejelentkeztem, hogy vége a karanténnak. Vagyis az oltott testvéreimnél is ugyanez a protokoll!

Ebből egyértelműen kiderült, hogy az egészségügyet el kellett felejteni, és kisebb helyzetelemzés után arra jutottunk, hogy a legfontosabb a kórház elkerülése. 

A hírek azt mutatták, hogy a lélegeztető készülékről általában nem kerül le élve az ember. A kórház meg nem oltatlannak való vidék mostanában.

Azt is tudtuk, hogy ha csak a hátamon fekszem, az előidézheti a tüdőgyulladást, ami egyenes út a kórházba.

Mivel sok éve foglalkozunk alternatív gyógymódokkal, így természetesen összeraktuk azokat a módszereket, szereket, amikkel (szerintünk) elkerülhetővé válik a kórház.

A legfontosabb az volt, hogy a tüdőgyulladást előzzük meg, és ezt a köpölyözéssel kívántuk megoldani, amihez még hozzátettünk egy csipetnyi fülakupunktúrát, akupresszúrát, aromaterápiát és természetesen homeopátiát is (sikeresen). 

A családban a köpölyözés már tradíció. Egyre ritkábban kapják fel a tornatanárok és az edzők a fejüket, amikor a gyerekeim úgy mennek suliba, edzésre, hogy tele van a hátuk lila foltokkal. 

Feleségem kétnaponta dobálta rám a gyógyító harangokat, hogy megakadályozza a letapadást és a folyadék pangását.

Az első alkalom után látni kellett volna az arcát, mert nagyon megdöbbent képet vágott és kijelentette, hogy visszatért belém az élet. A szememben újra megjelent a tűz és a hangom is energiától telítődött. Hozzáteszem ez azon a napon volt, amikor rezgett a léc, hogy talán mégis kórház lesz a dologból.

A másik nagyon fontos elem a pióca volt. Én rühellem a fájdalmakat, így bombáztam magam rendesen gyógyszerekkel, ami tudjuk nem nagy barátja a májnak

Szerencsére van barátom (harcostársam), aki foglalkozik piócákkal és rendszeresen tisztítottam a májamat ezekkel a csodalényekkel. A mellem alatti rész olyan volt a piócás kezelésektől, mint egy tinédzser arca. Sebhelyek és foltok tömkelege. 

A harmadik gyógyír a közösségi szeretet energiája volt. Nyilván a liberális oldal, aki még a homeopátiát is tagadja, az röhögve hülyéz most le, de az energia, amit küldtek/küldtetek nekem, az szintén hiányzott volna a végén a túléléshez. Jelzem nem volt halálközeli élményem és nem is gondoltam, hogy most meghalhatok. Talán ez is segítette a gyógyulásomat, hogy nem estem/ estünk pánikba.

Tanulság!?

A vírus 4 hetet vett el az életemből, (úgy hogy sportolok és az immunrendszerem rendben van/volt). De ez nem szokványos betegség.
Általában (ritkán fordul elő) örülök egy kis “beteg-szabinak”, mert ilyenkor tudok egy kis szépirodalmat is olvasni. Rengeteget olvasok, de főleg szakmai témában. De most eszembe sem jutott az olvasás. Bambultam a tévét vagy aludtam. 

Összegezve kijelenthető, hogy nem számíthatsz a modern egészségügyre, mert nincs metodika és vagy nem akarnak segíteni, vagy nem tudnak. 

Persze pozitívuma is volt az egésznek. Kaptunk 10 érdekes napot a karanténnal. Kiderült kik az igazi barátaink, akik önként ajánlották fel, hogy ha kell, szívesen hoznak ezt azt, amire szükségünk van és sűrűn érdeklődtek a hogylétünkről. Nagyon hálásak vagyunk nekik. Köszönjük!

Mind az öten kaptunk védettségi igazolványt és most még síelni is elmehetünk. :-))))))))

Piócás barátommal (barátnőmmel) elhatároztuk, hogy létrehozunk egy “intézményt”, ami alternatívát ad azoknak, akik szintén úgy érzik, hogy több jár nekik, mint amit a jelenlegi egészségügy nyújt.

De nem az egészségügy ellen, hanem sokkal inkább mellette!!!

Hogyan úszd meg a kórházat?;

1, tanulj meg köpölyözni! (fordulj hozzám bátran tanácsért)

2, ha a piócát kerülnéd, helyette fogyassz Máriatövis olajat a májad tisztítására!

3, láz és fájdalomcsillapító (nekem a cataflam vált be)

4, nagy dózisú C-vitamin, extra/hiper adag D-vitamin, Cink, Szelén.

5, gyógyteák; menta, kamilla, csalán.

6, ózonos légtisztító készülék használata a lakásban és/vagy aromaterápia használata ( teafa, eukaliptusz, citromfű, menta)

7, homeopátiás szerek.

8, kámforos balzsam, amivel a mellkast és a hátat kell bekenni. Nekünk a gyerekek miatt a Kinder Luuf balzsam volt itthon, teljesen jó volt.

Én évente kétszer alkalmazom magamon a Főnix kúrát. Ezt a betegség tünetmentessé válása után ajánlott. Ha leírás kell, keress bátran! 

Amit még “hozzákukáztam”: 

Orrspray: ezt lehet megelőzésre is használni hetente/kéthetente. Azt eredményezi, hogy kevesebb vírus jut a tüdőbe mert elöli őket. 

1, Allergodil.

2, Carrevir.

A szájat, a garatot nagyon jól tisztítja a solumium, de jelenleg tiltott termék (érthetetlen módon). Remélem tisztázódik és újra forgalomba kerül; https://www.solumium.com/solumium/index.php

A cink és a szelén mellett sejtjeink megsegítésére a bio melatonint (éjjel) is érdemes használni. 

Vérhigítóra nekem a piócák miatt nem volt szükségem, de Neked lehet, hogy az aspirin protect is jó lehet!

Lázat felnőttnél 39 alatt nem kell csillapítani. Ez a szervezet automatikus védekező reakciója!

Találtam egy kiváló oldalt, amit böngészésre ajánlok! https://www.covid1001.hu/

Ami még ajánlott egy családban, hogy legyen egy lázmérő meg véroxigén mérő is.

Jó egészséget kívánok!

Bármilyen kérdésed van, keress bátran!

-abonyi lászló-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük